Prime Minister's Office
PM congratulates Darpan Inani for winning gold in chess at Asian Para Games
28 OCT 2023 11:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Darpan Inani for winning a gold medal in the men's chess at the Hangzhou Asian Para Games today.
He said Inani's win is a testimony to India's exceptional talent on the global scale.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Darpan Inani for a stellar performance in Men's Chess B1 Category (Individual) at the Asian Para Games.
His unwavering strength and determination have not only earned him the Gold Medal but also showcased India's exceptional talent on the global stage."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমসতা চেসতা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা দর্পন ইনানি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
28 OCT 2023 11:50AM by PIB Imphal
ঙসি হাংঝৌ এসিয়ান পেরা গেমসতা নুপাগী চেসতা সনাগী মেদল অমা ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দর্পন ইনানি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না হায়খি ইনানিগী মাইপাকপা অসি মালেমগী থাক্তা ভারতকী অখন্নবা হৈথোই-শিংথোইবগী খুদম অমনি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পেরা এসিয়ান গেমসতা নুপাগী চেস বি-১ কেতেগোরি(ইন্দিবিজুএল)দা অখন্নবা পর্ফোমেন্স অমা পীখিবগীদমক দর্পন থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
মহাক্কী মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনা অমসুং কাংবা খনবনা মহাক্না সনাগী মেদল অমা ফংবা খক নত্তনা মালেমগী থাক্তা ভারতকী অখন্নবা হৈথোই-শিংথোইবা উৎলে”।