ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସିଆନ୍ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ତୀରନ୍ଦାଜିରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା ରାକେଶ କୁମାରଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
27 OCT 2023 7:41PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ହାଙ୍ଗଜୋ ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ପୁରୁଷ ବ୍ୟକ୍ତିଗତ କମ୍ପାଉଣ୍ଡ ଓପନ ଇଭେଣ୍ଟରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା ତୀରନ୍ଦାଜ ରାକେଶ କୁମାରଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ବିଟର ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
ପୁରୁଷ ବ୍ୟକ୍ତିଗତ କମ୍ପାଉଣ୍ଡ ଓପନ ଇଭେଣ୍ଟରେ ଚମତ୍କାର ରୌପ୍ୟ ପଦକ ହାସଲ କରିଥିବାରୁ ପାରା ତୀରନ୍ଦାଜ ରାକେଶ କୁମାରଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ।
ସେ ଭାରତକୁ ପ୍ରେରଣା ଦିଅନ୍ତୁ ଏବଂ ଅନେକ ସଫଳତା ସହ ଦେଶକୁ ଗର୍ବିତ କରନ୍ତୁ।

Prime Minister's Office
PM congratulates Rakesh Kumar for winning silver in archery at Asian Para Games
27 OCT 2023 7:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated archer Rakesh Kumar for winning a silver medal in the men's individual compound open event at the Hangzhou Asian Para Games today.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to para archer Rakesh Kumar for securing a brilliant Silver medal in the Men's Individual Compound Open event.
May he keep inspiring India and making the nation proud with numerous accomplishments."