প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘এছিয়ান পেৰা গে’মছ ২০২২’ ত মহিলাৰ ‘পেৰা পাৱাৰলিফটিং-ৰ ৬১ কিলোগ্ৰাম প্ৰতিযোগিতা’ত জয়নাব খাতুনে লাভ কৰা ৰূপৰ পদকৰ সাফল্য উদযাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
25 OCT 2023 6:55PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত ‘এছিয়ান পেৰা গে’মছ ২০২২’ত মহিলাৰ ‘পেৰা পাৱাৰলিফটিং-ৰ ৬১ কিলোগ্ৰাম প্ৰতিযোগিতা’ত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে জয়নাব খাতুনক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"জয়নাব খাতুনক অতুলনীয় সাফল্যৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছোঁ। মহিলাৰ ‘পেৰা পাৱাৰলিফটিং-ৰ ৬১ কিলোগ্ৰাম’ত এয়া তেওঁৰ বাবে এক সুন্দৰ প্ৰাপ্তি। জয়নাবৰ অতুলনীয় সংকল্প আৰু প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধতা নিতান্তই লক্ষণীয়। তেওঁৰ আগন্তুক প্ৰচেষ্টাৰ বাবে শুভকামনা জনাইছোঁ।"

Prime Minister's Office
PM celebrates Silver Medal by Zainab Khatoon in Women's Para Powerlifting 61 kgs event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 6:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Zainab Khatoon on winning the Silver medal in Women's Para Powerlifting 61 kgs event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Zainab Khatoon on the incredible achievement. It is a splendid Silver for her in Women's Para Powerlifting 61 kgs. Zainab's unparalleled determination and commitment are noteworthy. Best wishes for her upcoming endeavours.”