Prime Minister's Office
PM celebrates Silver Medal by Zainab Khatoon in Women's Para Powerlifting 61 kgs event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 6:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Zainab Khatoon on winning the Silver medal in Women's Para Powerlifting 61 kgs event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Zainab Khatoon on the incredible achievement. It is a splendid Silver for her in Women's Para Powerlifting 61 kgs. Zainab's unparalleled determination and commitment are noteworthy. Best wishes for her upcoming endeavours.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা নুপীগী কেজি ৬১গী পেরা পৱারলিফতিং ইভেন্তদা জাইনাব খাতুননা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখ্রে
25 OCT 2023 6:55PM by PIB Imphal
চাইনাগী হাংঝৌদা পাংথোক্লিবা এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা নুপীগী কেজি ৬১গী পেরা পৱারলিফতিং ইভেন্তদা জাইনাব খাতুননা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপগীদমক জাইনাব খাতুন থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মসি নুপীগী কেজি ৬১গী পেরা পৱারলিফতিংদা মহাক্কী অঙকপা সিলভর মেদল অমনি। জাইনাবকী লাম্বা লৈতবা খাংবা কনবা অমসুং কৎথোকপা অসি তমজনিঙাইনি। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।