প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এছিয়ান পেৰা গেমছত মহিলাৰ ডিস্কাছ থ্ৰ'ত ৰূপৰ পদক জয় কৰাত পূজাক অভিনন্দন জনায়
25 OCT 2023 9:37PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হাংঝৌ এছিয়ান পেৰা গেমছত মহিলাৰ ডিস্কাছ থ্ৰ'-এফ৫৪/৫৫ ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক জয়ত পূজাক অভিনন্দন জনায়।
তেওঁ কয় যে তেওঁৰ সমৰ্পণে ভাৰতক গৌৰৱান্বিত কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে:
"মহিলাৰ ডিস্কাছ থ্ৰ'-এফ৫৪/৫৫ ইভেণ্টত পূজাৰ এক অসাধাৰণ প্ৰদৰ্শন। তেওঁৰ নিষ্ঠা আৰু দক্ষতা উজ্জ্বলভাৱে জিলিকি উঠিছে, ভাৰতে আন এক গৌৰৱময় মুহূৰ্ত লাভ কৰিছে। ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Pooja for winning silver in women's discus throw at Asian Para Games
25 OCT 2023 9:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Pooja for winning a silver medal in the women's discus throw-F54/55 event at the Hangzhou Asian Para Games.
He said her dedication has made India proud.
The Prime Minister posted on X:
"A stupendous performance by Pooja in the Women's Discus Throw-F54/55 event. Her dedication and prowess have shone brightly, earning India another proud moment. Congrats to her for winning the Silver Medal."