প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত মহিলাৰ P2 - ১০ মিটাৰ এয়াৰ পিষ্টল SH1 ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ শ্বুটাৰ ৰুবিনা ফ্ৰান্সিছৰ, প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
24 OCT 2023 7:10PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি এছিয়ান পেৰা গেমছত মহিলাৰ P2 - ১০ মিটাৰ এয়াৰ পিষ্টল SH1 ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে শ্বুটাৰ ৰুবিনা ফ্ৰান্সিছক অভিনন্দন জনায়।
তেওঁ ৰুবিনাৰ অবিশ্বাস্য নিষ্ঠা আৰু অধ্যৱসায়ক প্ৰশংসা কৰি ভৱিষ্যতৰ বাবে শুভকামনা জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এটা পোষ্টত লিখিছে -
“এছিয়ান পেৰা গেমছত মহিলাৰ P2 ১০ মিটাৰ এয়াৰ পিষ্টল SH1 ইভেণ্টত ৰুবিনা ফ্ৰান্সিছৰ এক অনবদ্য ব্ৰঞ্জ জয়। ৰুবিনাৰ অবিশ্বাস্য নিষ্ঠা আৰু অধ্যৱসায়ে এয়া সম্ভৱ কৰি তুলিছে। তেখেতৰ উজ্জ্বল ভৱিষ্যত কামনা কৰিছো।”

Prime Minister's Office
PM congratulates shooter Rubina Francis for winning bronze in P2 - Women's 10m Air Pistol SH1 at Asian Para Games
24 OCT 2023 7:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated shooter Rubina Francis for winning a bronze medal in P2 - Women's 10m Air Pistol SH1 event at the Asian Para Games.
He praised Rubina's incredible dedication and perseverance and wishes her luck for future.
The Prime Minister posted on X:
"A great Bronze win by Rubina Francis in P2 - Women's 10m Air Pistol SH1 event at the Asian Para Games.
Rubina’s incredible dedication and perseverance have made this possible. Best wishes for the future endeavours."