প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শুতর রবিনা ফ্রান্সিসপু এসিয়ন পেরা গেম্সকী P2-নুপীগী 10m এয়র পিস্তোল SH1 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
24 OCT 2023 7:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শুতর রবিনা ফ্রান্সিসপু এসিয়ন পেরা গেম্সকী P2-নুপীগী 10m এয়র পিস্তোল SH1 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না রুবিনাগী কত্থোকপা অমসুং খাঙবা কনবা অসিগীদমক থাগৎখি অমসুং তুংদা য়াইফবা ওইরসনু হায়না মঙ্গোল পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
"রুবনা ফ্রান্সিসনা এসিয়ন পেরা গেম্সকী P2- নুপীগী 10m এয়র পিস্তোল SH1 ইভেন্ততা নীংথিরবা শেঞ্জেং অমা ফংখ্রে।
রুবিনাগী কত্থোকপা অমসুং খাঙবা কনবনা মায় পাকপা ঙমহনখিবনি। তুংদা য়াইফবা ওইরসনু হায়না মঙ্গোল পীজরি।

Prime Minister's Office
PM congratulates shooter Rubina Francis for winning bronze in P2 - Women's 10m Air Pistol SH1 at Asian Para Games
24 OCT 2023 7:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated shooter Rubina Francis for winning a bronze medal in P2 - Women's 10m Air Pistol SH1 event at the Asian Para Games.
He praised Rubina's incredible dedication and perseverance and wishes her luck for future.
The Prime Minister posted on X:
"A great Bronze win by Rubina Francis in P2 - Women's 10m Air Pistol SH1 event at the Asian Para Games.
Rubina’s incredible dedication and perseverance have made this possible. Best wishes for the future endeavours."