প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছত মহিলাৰ ৪০০ মিটাৰ-টি২০ ইভেণ্টত স্বৰ্ণ পজক জয়ৰ বাবে দীপ্তি জীৱানজিক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
24 OCT 2023 1:39PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি এছিয়ান পেৰা গেমছত মহিলাৰ ৪০০ মিটাৰ-টি২০ ইভেণ্টত স্বৰ্ণ পজক জয়ৰ বাবে দীপ্তি জীৱানজিক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
তেওঁৰ প্ৰদৰ্শনক চমকপ্ৰদ বুলি অভিহিত কৰি তেওঁ কয় ট্ৰেকত জীৱানজিৰ উদ্যম অতুলনীয়৷
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
“দীপ্তি জীৱানজিৰ এক চমকপ্ৰদ প্ৰদৰ্শন৷ এছিয়ান পেৰা গেমছত মহিলাৰ ৪০০ মিটাৰ-টি২০ ইভেণ্টত স্বৰ্ণ পজক জয়ৰ বাবে দীপ্তিক অভিনন্দন জনাইছো৷ ট্ৰেকত তেওঁৰ উদ্যম অতুলনীয়, যিয়ে দৰ্শকক আশ্বৰ্যচকিত কৰি তুলিলে৷ আমাৰ সকলোকে গৌৰৱান্বিত কৰাৰ বাবে দীপ্তিক অভিনন্দন জনাইছো৷”

Prime Minister's Office
PM congratulates Deepthi Jeevanji for clinching gold in Women’s 400m-T20 event at Asian Para Games
24 OCT 2023 1:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated quater-miler Deepthi Jeevanji for winning the gold medal in the Women's 400m-T20 event at the Asian Para Games.
Calling her performance electrifying, he said Jeevanji's spirit on the track was unmatched.
The Prime Minister posted on X:
"An electrifying performance by Deepthi Jeevanji! Congratulations to Deepthi on winning the Gold Medal in the Women's 400m-T20 event at the Asian Para Games. Her spirit on the track was unmatched, leaving spectators in awe. Kudos to Deepthi for making us all proud."