প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপীগী 400m-T20 ইভেন্ততা দীপ্তি জীভনজিনা সনাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
24 OCT 2023 1:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপীগী 400m-T20 ইভেন্ততা ক্বাতর-মাইলর দীপ্তি জীভনজিনা ঙসি সনাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
জীভনজিগী পর্ফোর্মেন্স অদুবু য়াম্না ফজৈ হায়রদুনা, মহাক্না জীভনজিনা ত্রেক্তা উৎখিবা থৌনাবু লম্বা লৈতে হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা X দা পোস্ত তৌখিঃ
" দীপ্তি জীভনজিগী য়াম্না ফজরবা পর্ফোর্মেন্স অমনি! এসিয়ন পেরা গেম্সতা নুপীগী 400m-T20 ইভেন্ততা দীপ্তি জীভনজিনা সনাগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্না ত্রেক্তা উৎখিবা থৌনাদু লম্বা লৈতে, অয়েংবশিংবু ঙকহনখি। দীপ্তিনা ঐখোয় পুম্নমকপু চাউথোকচহনবগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Deepthi Jeevanji for clinching gold in Women’s 400m-T20 event at Asian Para Games
24 OCT 2023 1:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated quater-miler Deepthi Jeevanji for winning the gold medal in the Women's 400m-T20 event at the Asian Para Games.
Calling her performance electrifying, he said Jeevanji's spirit on the track was unmatched.
The Prime Minister posted on X:
"An electrifying performance by Deepthi Jeevanji! Congratulations to Deepthi on winning the Gold Medal in the Women's 400m-T20 event at the Asian Para Games. Her spirit on the track was unmatched, leaving spectators in awe. Kudos to Deepthi for making us all proud."