ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ମହିଳା ୪୦୦ ମିଟର ଟି୨୦ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ଜିତିଥିବାରୁ ଦୀପ୍ତି ଜୀବନଞ୍ଜିଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
24 OCT 2023 1:39PM by PIB Bhubaneswar
ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ମହିଳା ୪୦୦ ମିଟର ଟି୨୦ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କ୍ୱାଟର ମିଲର ଦୀପ୍ତି ଜୀବନଞ୍ଜିଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ତାଙ୍କ ପ୍ରଦର୍ଶନ ଚମତ୍କାର ଥିଲା ଏବଂ ଟ୍ରାକରେ ତାଙ୍କ ଉତ୍ସାହ ଅତୁଳନୀୟ ଥିଲା ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଦୀପ୍ତି ଜୀବାଞ୍ଜିଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଚମତ୍କାର ପ୍ରଦର୍ଶନ! ଏସୀୟ ପାରା ଗେମ୍ସରେ ମହିଳା ୪୦୦ ମିଟର-ଟି୨୦ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଦୀପ୍ତିଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଟ୍ରାକରେ ତାଙ୍କ ଉତ୍ସାହ ଅତୁଳନୀୟ ଥିଲା, ଯାହା କି ଦର୍ଶକଙ୍କୁ ଚକିତ କରିଥିଲା । ଆମ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଗର୍ବିତ କରିଥିôବାରୁ ଦୀପ୍ତିଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ।’

Prime Minister's Office
PM congratulates Deepthi Jeevanji for clinching gold in Women’s 400m-T20 event at Asian Para Games
24 OCT 2023 1:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated quater-miler Deepthi Jeevanji for winning the gold medal in the Women's 400m-T20 event at the Asian Para Games.
Calling her performance electrifying, he said Jeevanji's spirit on the track was unmatched.
The Prime Minister posted on X:
"An electrifying performance by Deepthi Jeevanji! Congratulations to Deepthi on winning the Gold Medal in the Women's 400m-T20 event at the Asian Para Games. Her spirit on the track was unmatched, leaving spectators in awe. Kudos to Deepthi for making us all proud."