প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সিবরজন অমসুং নিথ্যা স্রে শ্রীবানবু এসিয়ন পেরা গেম্সকী বেদমিন্তন মিক্স দবল্সতা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
25 OCT 2023 10:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিবরজন অমসুং নিথ্যা স্রে শ্রীবানবু হাংঝৌ এসিয়ন পেরা গেম্সকী বেদমিন্তন মিক্স দবল্স SH6 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক ঙসি নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্না হায়খি মদুদি মখোয়না মায় পাক্লিবসি মখোয়গী হোৎনজমল অদুননি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
" সিবরজন অমসুং নিথ্যা স্রে শ্রীবানবু হাংঝৌ এসিয়ন পেরা গেম্সকী বেদমিন্তন মিক্স দবল্স SH6 ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক ঙসি নুংঙাইবা ফোংদোকচরি।
মখোয়গী অপুনবা হৈশিংবা অমসুং মথৌনানা মুৎনাইদ্রবা মৈঙাল অমা থম্লম্লে। অসিগুম্বা মায় পাকপসি মখোয়গী হোৎনজমলননি। ভারতনা মতম চুপ্পদা মখোয়গী মায় পাকপবু নীংশিংগনি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Sivarajan and Nithya Sre Sivan for winning bronze in badminton mixed doubles at Asian Para Games
25 OCT 2023 10:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Sivarajan and Nithya Sre Sivan for winning a bronze medal in the badminton mixed doubles SH6 event at the Hangzhou Asian Para Games today.
He said their achievement is a testimony to their hard work.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Sivarajan and Nithya Sre Sivan for Bronze Medal in Badminton Mixed Doubles SH6 event at the Asian Para Games.
Their combined excellence and synergy have left an indelible mark. Such a grand achievement is testimony to their hard work. India always celebrates their success."