Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Sachin Sajerao Khilari in Men's Shot Put-F46 event in Asian Para Games 2022
26 OCT 2023 11:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sachin Sajerao Khilari on winning the Gold medal in Men's Shot Put-F46 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Magnificent Gold for India by Sachin Sajerao Khilari in the Men's Shot Put-F46 event at the Asian Para Games!
Huge congratulations to Sachin, on this remarkable victory. His dedication and strength have shone brilliantly.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সচিন সাজেরাও খিলারীগী এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী নুপাগী শোৎ পুৎ F-46 ইভেন্তকী গোল্দ মেদলগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
26 OCT 2023 11:27AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সচিন সাজেরাও খিলারীনা চাইনাগী হাংঝৌদা হৌজিক পাংথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স 2022গী নুপাগী শোৎ পুৎ F-46 ইভেন্ততা গোল্দ মেদল লৌরকপগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখিঃ
“নুপাগী শোৎ পুৎ F-46 ইভেন্ততা উৎখিবা সচিন সাজেরাও খিলারীগী মশক থোকপা পরফোর্মেন্সনা ভারত্তা নীংথিরবা গোল্দ অমা পীবিরে!
মসিগুম্বা মশক নাইবা মায় পাকপা অসিগীদমক্তা মহাক্কী মফমদা থম্মোই শেংনা থাগৎচরি। মহাক্কী খাঙবা কনবা অমসুং পাঙ্গলনা মীয়াম মরক্তা ঙান্থোইরে”।