Prime Minister's Office
PM celebrates Gold Medal by Sachin Sajerao Khilari in Men's Shot Put-F46 event in Asian Para Games 2022
26 OCT 2023 11:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sachin Sajerao Khilari on winning the Gold medal in Men's Shot Put-F46 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Magnificent Gold for India by Sachin Sajerao Khilari in the Men's Shot Put-F46 event at the Asian Para Games!
Huge congratulations to Sachin, on this remarkable victory. His dedication and strength have shone brilliantly.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ শ্বটপুট-এফ৪৬ ইভেণ্টত শচীন ছাজেৰাও খিলাড়ীৰ স্বৰ্ণ পদক উদযাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
26 OCT 2023 11:27AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ শ্বটপুট-এফ৪৬ ইভেণ্টত স্বৰ্ণ পদক জয় কৰা শচীন ছাজেৰাও খিলাড়ীক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
“এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ শ্বটপুট-এফ৪৬ ইভেণ্টত ভাৰতৰ বাবে শচীন ছাজেৰাও খিলাড়ীৰ চমকপ্ৰদ স্বৰ্ণ পদক অৰ্জন!
এই উল্লেখযোগ্য বিজয়ৰ বাবে শচীনক বিপুল অভিনন্দন জনাইছো৷ তেওঁৰ নিষ্ঠা আৰু শক্তি উজ্জ্বল ৰূপত জিলিকি উঠিছে।”