Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Manasi Joshi in Badminton Women's Singles SL3 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 4:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Manasi Joshi on winning the Bronze medal in Badminton Women's Singles SL3 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Manasi Joshi for securing the Bronze Medal in Badminton Women's Singles SL3! This is an incredible feat. India celebrates this success with immense excitement!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা বেতমিন্তন ৱুমেন্স সিঙ্গল এস.এল৩ ইভেন্তদা মনাসি জোসিনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
25 OCT 2023 4:35PM by PIB Imphal
চাইনাদা পাংথোক্লিবা হাংঝৌ এসিয়ান পেরা গেমস ২০২২দা বেতমিন্তন ৱুমেন্স সিঙ্গল এস.এল৩ ইভেন্তদা মনাসি জোসিনা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“বেতমিন্তন ৱুমেন্স সিঙ্গল এস.এল৩ ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংবগীদমক মনাসি জোসি থাগৎপা ফোঙদোকচরি! মসি অচৌবা মাইপাকপা অমনি। হরাও-তয়াম্বগা লোয়ননা মাইপাকপা অসি ভারতনা হরাওবা ফোঙদোক্লি।