Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Manasi Joshi in Badminton Women's Singles SL3 event in Asian Para Games 2022
25 OCT 2023 4:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Manasi Joshi on winning the Bronze medal in Badminton Women's Singles SL3 event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Manasi Joshi for securing the Bronze Medal in Badminton Women's Singles SL3! This is an incredible feat. India celebrates this success with immense excitement!”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত বেডমিণ্টনৰ মহিলাৰ ছিংগলছ এছএল৩ ইভেণ্টত মানসী যোশীৰ ব্ৰঞ্জৰ পদক উদযাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
25 OCT 2023 4:35PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান পেৰা গেমছ ২০২২ত বেডমিণ্টনৰ মহিলাৰ ছিংগলছ এছএল৩ ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জনৰ বাবে মানসী যোশীক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
“বেডমিণ্টনৰ মহিলাৰ ছিংগলছ এছএল৩ ইভেণ্টত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জনৰ বাবে মানসী যোশীক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছো৷ এয়া এক অসাধাৰণ সাফল্য৷ ভাৰত অতি উৎসাহেৰে এই সফলতাক উদযাপন কৰিছে৷”