প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘এছিয়ান পেৰা গে’মছ ২০২২’ ত মহিলাৰ ‘৪৮ কিলোগ্ৰাম জে২ জুডো প্ৰতিযোগিতা’ত কোকিলাই ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভ কৰাত আনন্দিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
23 OCT 2023 6:51PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চীনৰ হাংঝৌত অনুষ্ঠিত ‘এছিয়ান পেৰা গে’মছ ২০২২’ত মহিলাৰ ‘৪৮ কিলোগ্ৰাম জে-২ জুডো প্ৰতিযোগিতা’ত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে কোকিলাক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত কৰা ‘পোষ্ট’-ত কয়:
"জুডোত মহিলাৰ ‘৪৮ কিলোগ্ৰাম জে-২’ত উপযুক্ত ভাবেই ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰা কোকিলাক অভিনন্দন জনাইছোঁ। তেওঁ সকলোৰে বাবে অনুপ্ৰেৰণা। আগন্তুক প্ৰচেষ্টাসমূহৰ বাবে শুভকামনা জনাইছোঁ।"

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Kokila in Women's 48 kg J2 Judo event in Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 6:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Kokila on winning the Bronze medal in Women's 48 kg J2 Judo event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Kokila for the well-deserved Bronze in Women's 48 kg J2 in Judo. She is an inspiration to all. Best wishes for the endeavours ahead.”