প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২ দা কোকিলানা নুপীগী কিলো ৪৮ গী জে ২ জুদো ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
23 OCT 2023 6:51PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চাইনাগী হাংজৌদা পাঙথোক্লিবা এসিয়ন পেরা গেম্স ২০২২ দা কোকিলানা নুপীগী কিলো ৪৮ গী জে ২ জুদো ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
" নুপীগী কিলো ৪৮ গী জে ২ জুদোদা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপগীদমক কোকিলাগী মফমদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মহাক্না পুম্নমকপু ইনোৎ অমা হাপ্লগনি। তুংদা লাক্কদবশিংদসু য়াইফবা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Kokila in Women's 48 kg J2 Judo event in Asian Para Games 2022
23 OCT 2023 6:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Kokila on winning the Bronze medal in Women's 48 kg J2 Judo event at Asian Para Games 2022 in Hangzhou, China.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to Kokila for the well-deserved Bronze in Women's 48 kg J2 in Judo. She is an inspiration to all. Best wishes for the endeavours ahead.”