প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কার্থিকেয়ন মুরালিবু মালেমগী নম্বর ১ মেগন্স কার্লসেনগী মাইয়োক্তা মায় পাকখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
19 OCT 2023 6:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কার্থিকেয়ন মুরালিবু কাতার মাস্তর্স ২০২৩দা মালেমগী নম্বর ১ মেগন্স কার্লসেনগী মাইয়োক্তা মায় পাকখিবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"কাতার মাস্তর্স ২০২৩দা মায় পাক্লকখ্রবা @KarthikeyanM64 গীদমক হরাওবা ফোংদোকচরি! মহাক্কী মায় পাকপনা ভারতপু চাউথোকপা পোকহল্লে। মহাক্না মালেমগী চেসতা নিংথৌগুম্না পাল্লিবা মালেমগী নম্বর ১ মেগনস কার্লসেনবু মায়থিবা পীদুনা অচৌবা মায় পাকপা অমা পুরকখ্রে।
তুংদসু হেন্না খুমাং চাউশিনবা ঙমদুনা মথংগী রাউন্দদা মায় পাকপা ওইরসনু হায়না থৌনিজরি।"

Prime Minister's Office
PM praises Karthikeyan Murali for winning against World No. 1, Magnus Carlsen
19 OCT 2023 6:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister has praised Karthikeyan Murali for winning against World No. 1, Magnus Carlsen at the Qatar Masters 2023.
The Prime Minister posted on X :
"Congratulations, @KarthikeyanM64 who has excelled at the Qatar Masters 2023! His success has made India very proud.
He has achieved the incredible feat of defeating the reigning chess champion and the World No. 1, Magnus Carlsen.
May he keep up the fantastic work, and wishing him the very best for the next round."