প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বিশ্বৰ ১ নম্বৰৰ খেলুৱৈ মেগনাছ কাৰ্লছনৰ বিৰুদ্ধে জয়লাভ কৰাত কাৰ্তিকেয়ন মুৰলীৰ শলাগ লয়
19 OCT 2023 6:27PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কাটাৰ মাষ্টাৰ্ছ ২০২৩ প্ৰতিযোগিতাত বিশ্বৰ ১ নম্বৰৰ খেলুৱৈ মেগনাছ কাৰ্লছনৰ বিৰুদ্ধে জয়লাভ কৰাত কাৰ্তিকেয়ন মুৰলীৰ শলাগ লৈছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে:
"@KarthikeyanM64 ক অভিনন্দন, যি কাটাৰ মাষ্টাৰ্ছ ২০২৩ত উৎকৃষ্ট প্ৰদৰ্শন কৰিলে। তেওঁৰ এই সফলতাই ভাৰতক অতিশয় গৌৰৱান্বিত কৰিছে।
কাৰ্তিকেয়ন মুৰলীয়ে বৰ্তমানৰ চেছ চেম্পিয়ন তথা বিশ্বৰ ১ নম্বৰৰ খেলুৱৈ মেগনাছ কাৰ্লছনক পৰাস্ত কৰাৰ অতুলনীয় প্ৰাপ্তি আহৰণ কৰিলে।
তেওঁ নিজৰ খেল অব্যাহত ৰাখক আৰু খেলৰ পৰৱৰ্তী পৰ্যায় তথা অন্যান্য প্ৰতিযোগিতাসমূহৰ বাবে তেওঁক শুভকামনা জনাইছোঁ।"

Prime Minister's Office
PM praises Karthikeyan Murali for winning against World No. 1, Magnus Carlsen
19 OCT 2023 6:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister has praised Karthikeyan Murali for winning against World No. 1, Magnus Carlsen at the Qatar Masters 2023.
The Prime Minister posted on X :
"Congratulations, @KarthikeyanM64 who has excelled at the Qatar Masters 2023! His success has made India very proud.
He has achieved the incredible feat of defeating the reigning chess champion and the World No. 1, Magnus Carlsen.
May he keep up the fantastic work, and wishing him the very best for the next round."