প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মখোয়গী রাইজিং দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা এন.এস.জি পর্সোনেলশিং তরাম্না ওকখ্রে
16 OCT 2023 3:47PM by PIB Imphal
মখোয়গী রাইজিং দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেসনেল সেকুরিতি গার্দ (এন.এস.জি) পর্সোনেলশিং তরাম্না ওকখ্রে।
নুমিৎ অসিদা, মখোয়গী মথৌ পাংথোক্লিবা, শীনফম অসিগী হৈথোই-শিংথোইবা উৎলিবা, ঐখোয়গী লৈবাক তশেংনা নুংশিবা অমসুং থৌনা লৈবা ফোর্স অসিগী থৌনা ফবা পর্সোনেলশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখি।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
মখোয়গী রাইজিং দে লাকপদা এন.এস.জি পর্সোনেশিংদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
তোঙান-তোঙানবা শিংনরকপশিংদগী ঐখোয় ঙাকথোক্তুনা, @nsgblackcats মখোয় মশামক মশক নাইরবা ফোর্স অমা ওইনা শেমগৎলে।
অখন্নবা নুমিৎ অসিদা, মখোয়গী মথৌ পাংথোক্লিবা, শীনফম অসিগী হৈথোই-শিংথোইবা উৎলিবা, ঐখোয়গী লৈবাক তশেংনা নুংশিবা অমসুং থৌনা লৈবা ফোর্স অসিগী থৌনা ফবা পর্সোনেলশিং ঐনা থাগৎচরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister greets NSG personnel on their Raising Day
16 OCT 2023 3:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted National Security Guard (NSG) personnel on their Raising Day.
On this occasion, the Prime Minister lauded all the brave personnel of the force who, in the course of their duty, displayed unwavering professionalism, a deep love for our nation and indomitable courage.
In a X post, the Prime Minister said;
“Best wishes to all NSG personnel as they mark their Raising Day.
The @nsgblackcats have firmly established themselves as a distinguished force, safeguarding us from various threats.
On this special occasion, I laud all the brave personnel of the force who, in the course of their duty, displayed unwavering professionalism, a deep love for our nation and indomitable courage.”