প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান গেমছ ২০২২ ত পুৰুষৰ ১৫০০ মিটাৰ ফাইনেলত জিনচন জনছনৰ ব্ৰঞ্জপদক; প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ আনন্দ প্ৰকাশ
01 OCT 2023 8:35PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান গেমছ ২০২২ত পুৰুষৰ ১৫০০ মিটাৰ ফাইনেলত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে জিনচন জনছনক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
“বিশাল মঞ্চত ব্ৰঞ্জেৰে উজ্বলিছে! পুৰুষৰ ১৫০০ মিটাৰ ফাইনেলত এক উৎকৃষ্ট প্ৰদৰ্শনৰ বাবে জিনচন জনছনক শুভেচ্ছা জনাইছো। তেওঁ সদায়ে গৌৰৱৰ নতুন উচ্চতা অৰ্জন কৰক।”

Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze medal by Jinson Johnson in Men's 1500m Finals at Asian Games 2022
01 OCT 2023 8:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Jinson Johnson on winning the Bronze medal in Men's 1500m Finals at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Excelling on the grand stage with a Bronze! Huge applause to Jinson Johnson for an outstanding performance in Men's 1500m Finals. May he always scale new heights of glory.”