Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze medal by Jinson Johnson in Men's 1500m Finals at Asian Games 2022
01 OCT 2023 8:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Jinson Johnson on winning the Bronze medal in Men's 1500m Finals at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Excelling on the grand stage with a Bronze! Huge applause to Jinson Johnson for an outstanding performance in Men's 1500m Finals. May he always scale new heights of glory.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপাগী মিতর ১৫০০গী ফাইনেলদা জিন্সন জোন্সন্না ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 OCT 2023 8:35PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপাগী মিতর ১৫০০গী ফাইনেলদা জিন্সন জোন্সন্না ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ব্রোঞ্জ মেদল অমা ফংদুনা চাউনা মাইপাক্লে! নুপাগী মিতর ১৫০০গী ফাইনেলদা অখন্নবা পর্ফোমেন্স অমা পীখিবগীদমক জিন্সন জোন্সন থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক মতম পুম্নমক্তা মাইপাকপগী অনৌবা থাকশিংদা কারকপা ওইরসনু”।