Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi speaks with Prime Minister of Israel
PM expresses condolences and sympathy for those killed and wounded as a result of the terrorist attacks in Israel
PM conveys that people of India stand in solidarity with Israel in this difficult hour
PM reiterates that India strongly and unequivocally condemns terrorism
PM Netanyahu reassures PM about safety and security of Indian citizens in Israel
10 OCT 2023 5:09PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi received a telephone call today from the Prime Minister of Israel, H.E. Mr. Benjamin Netanyahu.
Prime Minister expressed deep condolences and sympathy for those killed and wounded as a result of the terrorist attacks in Israel and conveyed that people of India stand in solidarity with Israel in this difficult hour.
He reiterated that India strongly and unequivocally condemns terrorism in all its forms and manifestations.
PM highlighted the issue of safety and security of Indian citizens in Israel. Prime Minister Netanyahu assured of full cooperation and support.
The two leaders agreed to remain in close touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রীগা ৱারী শানখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা ইজরেলদা তেরোরিস্তনা লান্দারকখিবদগী অশোক অপন অমদি লৈতবা য়াওরিবশিংগী মফমদা অৱাবা অমসুং নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী মীপুম খুদিংমক্না অসিগুম্বা অৱাবা তারবা তাল্লক অসিদা ইজরেলগীদমক লেপ্লি হায়খ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা হিংশাগী থবকশিংবু ভারতনা অকনবা মওংদা অমসুং অমত্তা ওইনা য়ানিংদে হায়না নুংনাংবা ফোংদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রী নেতান্যুহুনা প্রধান মন্ত্রীদা ইজরেলদা লৈরিবা ভারত মচাশিংগী অশোই অঙাম য়াওদনবা অমসুং সেক্যুরিতীগী মতাংদা থাজবা পীখ্রে
10 OCT 2023 5:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী হিস এক্সিলেন্সী শ্রী বেঞ্জামিন নেতান্যুহুগী মফমদগী তেলিফোন কোল অমা লাকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ইজরেলদা তেরোরিস্তনা লান্দারকখিবদগী অশোক অপন অমদি লৈতবা য়াওরিবশিংগী মফমদা অৱাবা অমসুং নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে অমসুং ভারতকী মীপুম খুদিংমক্না অসিগুম্বা অৱাবা তারবা তাল্লক অসিদা ইজরেলগীদমক লেপ্লি হায়খি।
মহাক্না হিংশাগী থবকশিংবু ভারতনা অকনবা মওংদা অমসুং অমত্তা ওইনা য়ানিংদে হায়নসু নুংনাংবা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ইজরেলদা লৈরিবা ভারত মচাশিংগী অশোই অঙাম য়াওদনবা অমসুং সেক্যুরিতীগী মতাংদা লৈরিবা খুদোংচাদবশিং থমখি। প্রধান মন্ত্রী নেতান্যাহুনা মপুং ফানা মতেং পীগনি হায়বগী থাজবা পীখি।
লুচিংবা অনিনা মখা তানা পাউ ফাওনদুনা তানবা হায়না য়ানখি।