প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বেঙ্গালুরু মেত্রোগী পর্পল লাইনগী মরুওইবা লম্বী অনি থবক হৌবদা প্রধান মন্ত্রী হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
09 OCT 2023 6:28PM by PIB Imphal
বেঙ্গালুরু মেত্রোগী পর্পল লাইনগী মরুওইবা লম্বী অনি থবক হৌবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী হরদিপ সিংহ পুরিগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“বেঙ্গালুরু মেত্রোগী পর্পল লাইনগী মরুওইবা লম্বী অনি থবক হৌবদা তশেংনা অপেনবা ফাওই। মসি বেঙ্গালুরুগী মীয়াম হিংবদা লাইবা হেনগৎহন্নবা অতোপ্পা মরুওইবা খোঙথাং অমনি”।

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over commencement of services on two key stretches of the Purple Line of the Bengaluru Metro
09 OCT 2023 6:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed delight over commencement of services on two key stretches of the Purple Line of the Bengaluru Metro.
In reply to a tweet by the Union Minister Shri Hardeep Puri, the Prime Minister posted on X :
"Absolutely delighted by the commencement of services on two key stretches of the Purple Line of the Bengaluru Metro. This marks another significant step in enhancing ‘Ease of Living’ for the residents of Bengaluru."