প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না চেস নুপাগী তীমবু এসিয়ন গেম্সতা সিলভর মেদল ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
07 OCT 2023 10:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চেস নুপীগী তীমবু হাংজৌদা পাঙথোকপা এসিয়ন গেম্সতা সিলভর মেদল ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“তোপ তোপ্পা হৈথোই শিংথোইবা উৎলি! ঐখোয়গী চেস নুপাগী তীমবু এসিয়ন গেম্সতা সিলভর মেদল ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍। মখোয়গী তুংগী মশান্নশিংদা অফবতা ওইরসনু হাইনা ঐনা য়াইফ-পাউজেল পীজরি‍।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Chess Men's team for clinching the Silver Medal at the Asian Games
07 OCT 2023 10:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Chess Men's team for clinching the Silver Medal at the Asian Games in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X;
“Exceptional brilliance on display! Congratulations to our Chess Men's team for clinching the Silver Medal at the Asian Games. My best wishes for their future endeavours.”