প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
কম্পাউণ্ড আৰ্চাৰীত অভিষেক বাৰ্মাৰ ৰূপৰ পদক; প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
07 OCT 2023 8:39AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এছিয়ান গেমছত কম্পাউণ্ড আৰ্চাৰীৰ পুৰুষৰ ব্যক্তিগত ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে ধনুৰ্বিদ অভিষেক বাৰ্মাক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
শ্ৰী মোদীয়ে X ত পোষ্ট কৰি লিখিছে – “@archer_abhishek ৰ এক অনবদ্য প্ৰদৰ্শন।
কম্পাউণ্ড আৰ্চাৰী পুৰুষৰ ব্যক্তিগত ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে অভিনন্দন।তেওঁৰ নিপুণতা আৰু ক্ৰীড়াসুলভ মনোভাৱ প্ৰৌজ্জ্বল হৈ জিলিকি উঠিছে, আৰু ভাৰত এই কৃতিত্বত ৰোমাঞ্চিত হৈছে।”

Prime Minister's Office
PM praises Abhishek Verma for Silver Medal in the Compound Archery
07 OCT 2023 8:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated archer Abhishek Verma for winning silver medal in the Compound Archery Men's Individual event at the Asian Games.
Shri Modi posted on X :
"A remarkable performance by @archer_abhishek.
Congratulations on winning the Silver Medal in the Compound Archery Men's Individual event. His dexterity and sporting spirit shine bright, and India is thrilled by this achievement."