ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କମ୍ପାଉଣ୍ଡ ତୀରନ୍ଦାଜରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା ଅଭିଷେକ ବର୍ମାଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
07 OCT 2023 8:39AM by PIB Bhubaneswar
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ କମ୍ପାଉଣ୍ଡ ତୀରନ୍ଦାଜ ପୁରୁଷ ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବା ଅଭିଷେକ ବର୍ମାଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ତୀରନ୍ଦାଜ ଅଭିଷେକଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଚମତ୍କାର ପ୍ରଦର୍ଶନ ।
କମ୍ପାଉଣ୍ଡ ତୀରନ୍ଦାଜ ପୁରୁଷ ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ତାଙ୍କ ନିପୁଣତା ଏବଂ ଖେଳ ପ୍ରତି ଉତ୍ସାହ ଚମକିଛି ଏବଂ ଭାରତ ଏହି ଉପଲବ୍ଧି ପାଇଁ ରୋମାଞ୍ଚିତ ।’

Prime Minister's Office
PM praises Abhishek Verma for Silver Medal in the Compound Archery
07 OCT 2023 8:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated archer Abhishek Verma for winning silver medal in the Compound Archery Men's Individual event at the Asian Games.
Shri Modi posted on X :
"A remarkable performance by @archer_abhishek.
Congratulations on winning the Silver Medal in the Compound Archery Men's Individual event. His dexterity and sporting spirit shine bright, and India is thrilled by this achievement."