Prime Minister's Office
PM praises Abhishek Verma for Silver Medal in the Compound Archery
07 OCT 2023 8:39AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated archer Abhishek Verma for winning silver medal in the Compound Archery Men's Individual event at the Asian Games.
Shri Modi posted on X :
"A remarkable performance by @archer_abhishek.
Congratulations on winning the Silver Medal in the Compound Archery Men's Individual event. His dexterity and sporting spirit shine bright, and India is thrilled by this achievement."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কম্পাউন্দ অর্চরীদা অভিশেক ভর্মানা সিলভর মেদল লৌরকপদা থাগৎখ্রে
07 OCT 2023 8:39AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এসিয়ন গেম্সকী কম্পাউন্দ অর্চরী মেন্স ইন্দিবিজুএল ইভেন্ততা অর্চর অভিশেক ভর্মানা সিলবর মেদল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
"@archer_abhishekগী শীংথানীংঙাই ওইবা পরফোর্মেন্স অমা।
কম্পাউন্দ অর্চরী মেন্স ইন্দিবিজুএল ইভেন্ততা সিলবর মেদল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী হৈশিংবা অমসুং স্পোর্তিং স্পিরিৎ অসিনা ঙান্থোইখি, অমসুং মাইপাকপা অসিদা ভারতনা নুংঙাইবা পোকখি।"