প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান গেমছৰ পুৰুষৰ বেডমিণ্টন ছিংগলছত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভেৰে উল্লেখনীয় সাফল্য লাভৰ বাবে প্ৰণয় এইচএছক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
06 OCT 2023 6:13PM by PIB Guwahati
এছিয়ান গেমছৰ পুৰুষৰ বেডমিণ্টন ছিংগলছত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভেৰে উল্লেখনীয় সাফল্য লাভৰ বাবে প্ৰণয় এইচএছক প্ৰশংসা কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে এইদৰে;
"এছিয়ান গেমছৰ পুৰুষৰ বেডমিণ্টন ছিংগলছত ব্ৰঞ্জৰ পদক লাভেৰে @PRANNOYHSPRI ৰ উল্লেখনীয় সাফল্য অৰ্জনত ৰোমাঞ্চিত হৈছোঁ! তেওঁৰ অটল সংকল্প আৰু সম্পূৰ্ণ দৃঢ়তা উচ্চাকাংক্ষী খেলুৱৈসকলৰ বাবে এক শিকন‌ি।
চাব্বাছ প্ৰণয়! দেশে এই সফলতা উদযাপন কৰিছে।"

Prime Minister's Office
PM praises Prannoy HS for his remarkable achievement, securing the Bronze in Men's Badminton Singles at the Asian Games
06 OCT 2023 6:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised Prannoy HS for his remarkable achievement, securing the Bronze in Men's Badminton Singles at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Thrilled by @PRANNOYHSPRI's remarkable achievement, securing the Bronze in Men's Badminton Singles at the Asian Games! His unwavering resolve and sheer tenacity are lessons for aspiring athletes.
Bravo, Prannoy! The nation celebrates this success.”