Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Women's Hockey Team at Asian Games 2022
07 OCT 2023 6:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Women's Hockey Team on winning the Bronze medal in at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to our Women's Hockey Team on their remarkable achievement of winning the Bronze Medal at the Asian Games!
Their resilience, teamwork and passion have brought glory to the nation.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଭାରତୀୟ ମହିଳା ହକି ଟିମ ଦ୍ବାରା ଏସିଆନ୍ ଗେମ୍ 2022 ରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା ହେତୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
07 OCT 2023 6:22PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ହାଙ୍ଗଝୋଉରେ ହେଉଥିବା ଏସିଆନ୍ ଗେମ୍-2022 ରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା ହେତୁ ଭାରତୀୟ ମହିଳା ହକି ଟିମଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମୋଦୀ ଟ୍ବିଟରରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟ କରି ଲେଖିଛନ୍ତି :
ଏସିଆନ୍ ଗେମରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିବାର ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଉପଲବ୍ଧି ପାଇଁ ଆମର ମହିଳା ହକି ଟିମଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ!
ଭାରତୀୟ ମହିଳା ହକି ଟିମଙ୍କ ନିଷ୍ଠା, ତାଙ୍କର ଟିମ ୱାର୍କ ଏବଂ ଉତ୍ସାହ ଦେଶକୁ ଗୌରବାନ୍ବିତ କରିଛି।