Prime Minister's Office
PM celebrates Bronze Medal by Women's Hockey Team at Asian Games 2022
07 OCT 2023 6:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Women's Hockey Team on winning the Bronze medal in at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Congratulations to our Women's Hockey Team on their remarkable achievement of winning the Bronze Medal at the Asian Games!
Their resilience, teamwork and passion have brought glory to the nation.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এসিয়ন গেম্স ২০২২দা নুপীগী হোকী তীম্না ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা হরাও তয়াম্বা ফোঙদোকখ্রে
07 OCT 2023 6:22PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হাংজৌদা পাঙথোকপা এসিয়ন গেম্স ২০২২দা নুপীগী হোকী তীম্না ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“ঐখোয়গী নুপীগী হোকী তীমগী মফমদা এসিয়ন গেম্সতা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগী শিংথানিংঙাই ওইরবা মায় পাকপসিদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍!
মখোয়গী খাঙবা কনবা, তীমৱর্ক অমদি পুক্নিং লুপ্পা থৌওংনা লৈবাকসিগী মায় পুরক্লে‍।”