প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপাগী মিতর ৫০০০ রেস ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা অভিনাস সাব্লে থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
04 OCT 2023 7:22PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমসতা নুপাগী মিতর ৫০০০ রেস ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অভিনাস সাব্লে থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ নুপাগী মিতর ৫০০০ ইভেন্তদা @avinash3000m গী সিলভর অমা ফংলে। অসিগুম্বা ফজরবা পর্ফোমেন্স অমগীদমক অভিনাস ঐনা থাগৎচরি। মহাক মশক থোকপা চেম্পিয়ন অমনি!”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Avinash Sable for winning silver medal in Men's 5000m race event
04 OCT 2023 7:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Avinash Sable for winning silver medal in Men's 5000m race event at Asian Games in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X;
“A well-deserved Silver for @avinash3000m in the Men's 5000m event. My heartiest congratulations to Avinash for putting up such a splendid performance. He is an outstanding champion!”