প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পুৰুষৰ ৫০০০ মিটাৰ দৌৰ প্ৰতিযোগিতাত অবিনাশ ছেবলৰ ৰূপৰ পদক; প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
04 OCT 2023 7:22PM by PIB Guwahati
হাংঝৌত অনুষ্ঠিত এছিয়ান গেমছত পুৰুষৰ ৫০০০ মিটাৰ দৌৰ প্ৰতিযোগিতাত ৰূপৰ পদক লাভ কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অভিনন্দন জনায় অবিনাশ ছেবলক।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰি লিখিছে - “পুৰুষৰ ৫০০০ মিটাৰ ইভেণ্টত @avinash3000m ত এক যোগ্য ৰূপৰ পদক। এনে এক অনবদ্য প্ৰদৰ্শনৰ বাবে অবিনাশলৈ মোৰ আন্তৰিক অভিনন্দন। তেওঁ এগৰাকী অসাধাৰণ চেম্পিয়ন!”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Avinash Sable for winning silver medal in Men's 5000m race event
04 OCT 2023 7:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Avinash Sable for winning silver medal in Men's 5000m race event at Asian Games in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X;
“A well-deserved Silver for @avinash3000m in the Men's 5000m event. My heartiest congratulations to Avinash for putting up such a splendid performance. He is an outstanding champion!”