প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপীগী রেস্তলিংগী কেজি ৫৩গী ফ্রিস্তাইলদা ব্রোঞ্জ ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা অন্তিম পাঙহাল থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
05 OCT 2023 9:03PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা নুপীগী রেস্তলিংগী কেজি ৫৩গী ফ্রিস্তাইলদা ব্রোঞ্জ ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অন্তিম পাঙহাল থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“নুপীগী রেস্তলিংগী কেজি ৫৩গী ফ্রিস্তাইলদা ব্রোঞ্জ ফংলকপদা @OlyAntim থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ঐখোয়গী লৈবাক্না মহাক্কীদমক চাউথোকচবা পোকচরি। অফবা ওইসনু, পুক্নিং থৌগৎলসনু!”

Prime Minister's Office
PM congratulates Antim Panghal for Bronze in Freestyle 53kg Women's Wrestling
05 OCT 2023 9:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Antim Panghal for winning Bronze medal in Freestyle 53kg Women's Wrestling at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X :
"Congratulations to @OlyAntim for clinching the Bronze Medal in Freestyle 53kg Women's Wrestling event. Our nation is proud of her. Keep shining, keep inspiring!"