ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଫ୍ରିଷ୍ଟାଇଲ ୫୩ ମହିଳା କୁସ୍ତିଯୋଦ୍ଧା ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ଜିତିଥିବା ଅନ୍ତିମ ପଙ୍ଗାଲଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
05 OCT 2023 9:03PM by PIB Bhubaneswar
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ଫ୍ରିଷ୍ଟାଇଲ ୫୩ ମହିଳା କୁସ୍ତିଯୋଦ୍ଧା ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ଜିତିଥିବା ଅନ୍ତିମ ପଙ୍ଗାଲଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଫ୍ରିଷ୍ଟାଇଲ ୫୩ ମହିଳା କୁସ୍ତିଯୋଦ୍ଧା ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ଜିତିଥିବା ଅନ୍ତିମ ପଙ୍ଗାଲଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଆମ ଦେଶ ତାଙ୍କ ପାଇଁ ଗର୍ବିତ । ଏପରି ଚମକିବା ଜାରି ରଖନ୍ତୁ, ପ୍ରେରଣା ଦେଇଚାଲନ୍ତୁ ।’

Prime Minister's Office
PM congratulates Antim Panghal for Bronze in Freestyle 53kg Women's Wrestling
05 OCT 2023 9:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Antim Panghal for winning Bronze medal in Freestyle 53kg Women's Wrestling at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X :
"Congratulations to @OlyAntim for clinching the Bronze Medal in Freestyle 53kg Women's Wrestling event. Our nation is proud of her. Keep shining, keep inspiring!"