প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এথলেত বিথ্যা রাম্রাজবু এসিয়ন গেম্সতা নুপীগী ৪০০ মিতর হর্দল্সতা শেঞ্জেংগী তকমান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে
03 OCT 2023 9:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি এথলেত বিথ্যা রাম্রাজবু এসিয়ন গেম্সতা নুপীগী ৪০০ মিতর হর্দল্সতা শেঞ্জেংগী তকমান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
মহাক্না চহি ২৫ শুরবী অসিবু মহাক্কী অচেৎপা ফিরেপ অমসুং হোৎনবা কনবগা লোইননা নীংথিনা পার্ফোরমেন্স পীখিবগীদমক শীংথাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখি;
"বিথ্যা রাম্রাজবু এসিয়ন গেম্সতা নুপীগী ৪০০ মিতর হর্দল্সতা শেঞ্জেংগী তকমান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকচরি।
মহাক্না অচেৎপা ফিরেপকা লোইননা হোৎনবনা অসিগুম্বা নীংথিরবা পার্ফোরমেন্স অসি পীবা ঙমখিবনি। মহাক্কী তুংগী লম্বীদা য়াইফবা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
PM congratulates athlete Vithya Ramraj for winning bronze in Women's 400m Hurdles at Asian Games
03 OCT 2023 9:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated athlete Vithya Ramraj for winning a bronze medal in Women’s 400m Hurdles event at the Asian Games.
He praised the 25-year-old for her tenacity and determination for the promising performance.
The Prime Minister posted on X:
"Congrats to Vithya Ramraj for winning the Bronze medal in Women’s 400m Hurdles event.
Her tenacity and determination has led to this truly promising performance. Best wishes for her future endeavours."