ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡାରେ ମହିଳା ୪୦୦ ମିଟର ହର୍ଡଲ୍ସ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କ୍ରୀଡାବିତ ଭିଥ୍ୟା ରାମରାଜଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି
03 OCT 2023 9:31PM by PIB Bhubaneswar
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡାରେ ମହିଳା ୪୦୦ ମିଟର ହର୍ଡଲ୍ସ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି କ୍ରୀଡାବିତ ଭିଥ୍ୟା ରାମରାଜଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ସେ ୨୫ ବର୍ଷୀୟା କ୍ରୀଡାବିତଙ୍କୁ ତାଙ୍କର ଦୃଢତା ଏବଂ ପ୍ରତିଜ୍ଞାକାରୀ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ନିଷ୍ଠା ପାଇଁ ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ X ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି :
ମହିଳା ୪୦୦ ମିଟର ହର୍ଡଲ୍ସ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ଭିଥ୍ୟା ରାମରାଜଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ।
ତାଙ୍କର ଦୃଢତା ଏବଂ ନିଷ୍ଠା ଏହି ପ୍ରକୃତ ପ୍ରତିଶ୍ରୁତିବଦ୍ଧ ପ୍ରଦର୍ଶନକୁ ଆଗେଇ ନେଇଛି । ତାଙ୍କ ଭବିଷ୍ୟତ ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । "

Prime Minister's Office
PM congratulates athlete Vithya Ramraj for winning bronze in Women's 400m Hurdles at Asian Games
03 OCT 2023 9:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated athlete Vithya Ramraj for winning a bronze medal in Women’s 400m Hurdles event at the Asian Games.
He praised the 25-year-old for her tenacity and determination for the promising performance.
The Prime Minister posted on X:
"Congrats to Vithya Ramraj for winning the Bronze medal in Women’s 400m Hurdles event.
Her tenacity and determination has led to this truly promising performance. Best wishes for her future endeavours."