প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা লোং জম্পতা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা এন্সি সোজান ইদাপ্পিলি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
02 OCT 2023 9:31PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা লোং জম্পতা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এন্সি সোজান ইদাপ্পিলি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমসতা লোং জম্পতা অতোপ্পা সিলভর অমা ফংলে। মহাক্কী মাইপাকপদগীদমক এন্সি সোজান ইদাপ্পিলি থাগৎপা ফোঙদোক্লি। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংদা মাইপাক্নবা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM hails Ancy Sojan Edappilly's silver in Long Jump at the Asian Games
02 OCT 2023 9:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated Ancy Sojan Edappilly for silver medal in Long Jump at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X :
"Another Silver in Long Jump at the Asian Games. Congratulations to Ancy Sojan Edappilly for her success. My best wishes for the endeavours ahead."