Prime Minister's Office
PM congratulates Priti Lamba for Bronze in Women's 3000m Steeplechase
03 OCT 2023 8:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Priti Lamba for securing the Bronze Medal in the challenging Women's 3000m Steeplechase at the Asian Games.
The Prime Minister posted on X :
"Congratulations to Priti Lamba for securing the Bronze Medal in the challenging Women's 3000m Steeplechase at the Asian Games!
Her unwavering perseverance and sheer determination shine as a beacon of inspiration."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপীগী মিতর ৩০০০গী স্তেপলচেস ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা প্রিতি লম্বা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
03 OCT 2023 8:27AM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা নুপীগী মিতর ৩০০০গী স্তেপলচেস ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রিতি লম্বা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমসতা নুপীগী মিতর ৩০০০গী স্তেপলচেস ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ ফংলকপদা প্রিতি লম্বা থাগৎপা ফোঙদোকচরি!
মহাক্কী খাংবা কনবা অমসুং অচেৎপা ৱাখল্লোন্না ইথিল পীনবা মৈরা অমা ওইনা ঙাল্লে”।