প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হান্নগী রাস্ত্রপতি রাম নাথ কোবিন্দগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 OCT 2023 9:58AM by PIB Imphal
হান্নগী রাস্ত্রপতি রাম নাথ কোবিন্দগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ মহাক্কী মপোক নুমিত্তা হান্নগী রাস্ত্রপতি শ্রী @ramnathkovind জিগী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ফিদম্নফম ওইরবা মহাক্কী লুচিংবা অমসুং কৎথোকপনা লৈবাক অসিদা মুৎপা নাইদ্রবা মমি অমা তাহৌরে। মহাক্কী লৌশিং অমসুং মীওইবগী মীনুংশিনা মতম পুম্নমক্তা মীয়ামগা লোয়ননদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী পুন্সি শাংনবা অমসুং হকচাং ফনা লৈনবা থৌনিজরি”।

Prime Minister's Office
PM wishes former President Ram Nath Kovind on his birthday
01 OCT 2023 9:58AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has wished former President Shri Ram Nath Kovind on his birthday.
The Prime Minister posted on X:
"Best wishes to former President Shri @ramnathkovind Ji on his birthday. His exemplary leadership and dedication to the nation have left an indelible mark. His wisdom and humility have always resonated with the people. Praying for his long and healthy life."