প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তজিন্দর পাল সিংহ তুরগী অখন্নবা পর্ফোমেন্স থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
নুপাগী সোৎ পুৎতা তজিন্দরনা সনাগী মেদল ফংলে
01 OCT 2023 8:29PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমসতা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তজিন্দর পাল সিংহ তুর থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমসতা সোৎ পুৎ ইভেন্তদা সনাগী মেদল অমা ফংবদা থাগৎচরি। মহাক্কী পর্ফোমেন্স অখন্নবনি অমসুং ঐখোয় খুদিংমক অঙকপা ফাওহনখি। তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister praises phenomenal performance of Tajinder Pal Singh Toor
Tajinder clinches Gold in Men's Shot Put
01 OCT 2023 8:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Tajinder Pal Singh Toor for clinching Gold in Men's Shot Put at Asian Games in Hangzhou.
In a X post, PM said;
“The phenomenal @Tajinder_Singh3 at his best.
Congratulations on a consecutive Gold Medal in the Shot Put event at the Asian Games. His performance is exceptional, leaving us all spellbound. All the best for the endeavours ahead.”