Prime Minister's Office
PM celebrates Silver medal in Tennis Men's Doubles event at Asian Games 2022
29 SEP 2023 2:18PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Men's Doubles pair of Ramkumar Ramanathan and Saketh Myneni on winning Silver medal in Tennis Doubles event at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Great news. Thanks to our tennis players. Congratulations to our Men's Doubles pair of Ramkumar Ramanathan and Saketh Myneni on winning an Asian Games Silver Medal. Their exceptional teamwork has left us all in awe. My best wishes for their upcoming endeavours.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপাগী তেন্নিস দবল ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
29 SEP 2023 2:18PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপাগী তেন্নিস দবল ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রামকুমার রমানাথন অমসুং সাকেথ মাইনেনিগী জুরা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুঙাইবা পাউনি। ঐখোয়গী তেন্নিস শান্নরোয়শিং থাগৎচরি। এসিয়ান গেমসতা সিলভর মেদল অমা ফংলকপদা ঐখোয়গী নুপাগী দবলগী রামকুমার রমানাথন অমসুং সাকেথ মাইনেনিগী জুরা থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মখোয়গী অখন্নবা তিমৱার্কনা ঐখোয় অঙকপা ফাওহল্লে। মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।