Prime Minister's Office
PM congratulates Anant Jeet Singh Naruka for winning a historic Silver Medal in the Skeet Men’s Shooting event
27 SEP 2023 8:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated Anant Jeet Singh Naruka for winning a historic Silver Medal in the Skeet Men’s Shooting event at Asian Games.
In a X post, the PM said;
“Our athletes continue to script history at the Asian Games!
Congratulations to Anant Jeet Singh Naruka for winning a historic Silver Medal in the Skeet Men’s Shooting event. This is the first ever medal won by India in this event in any Asian Games.
May this success inspire the coming generations.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অনন্ত জীত সিংহ নারুকাগী মফমদা স্কীত মেন্স শুতিং ইভেন্ততা পুৱারী ওইহৌরগদবা লুপাগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে
27 SEP 2023 8:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অনন্ত জীত সিংহ নারুকাগী মফমদা এসিয়ন গেম্স্তা স্কীত মেন্স শুতিং ইভেন্ততা পুৱারী ওইহৌরগদবা লুপাগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"ঐখোয়গী শান্নরোইশিংনা এসিয়ন গেম্সতা লেপ্পা পুৱারী শেম্লি!
অনন্ত জীত সিংহ নারুকাগী মফমদা এসিয়ন গেম্স্তা স্কীত মেন্স শুতিং ইভেন্ততা পুৱারী ওইহৌরগদবা লুপাগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকচরি। এসিয়ন গেম্স অমহেক্তদা হায়রিবা ইভেন্ত অসিদা ভারত মচা অমনা তক্মান অমা লৌরকপা হায়বসি মসিনা অহানবনি।
মহাক্কী মায় পাকপা অসিনা তুংদা লাক্কদবা মীরোলবু ইথিল পীবা ওইরসনু।"