প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ৱাহীদা রেহমনবু দাদাসাহেব ফল্কে লাইফতাইম এচিবমেন্ত মনা ফংবদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
26 SEP 2023 6:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱাহীদা রেহমনবু হন্দক চহিগী দাদাসাহেব ফল্কে লাইফতাইম এচিবমেন্ত মনা ফংবদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
কেন্দ্রগী ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রী শ্রী অনুরাগ থাকুরনা X তা থাগৎপা পোস্ত অমা শেয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিঃ
"ৱাহীদা রেহমন্না দাদাসাহেব ফল্কে লাইফতাইম এচিবমেন্ত মনা ফংবদা হরাওবা ফোংদোকচরি। ভারতকী সিনেমাদা মহাক্কী খোঙচৎনা মুৎনাইদ্রবা দাগ অমা থম্লম্লে। হৈশিংবা, কত্থোকপা অমসুং নীংথিবগী মৈরা অমা ওইরদুনা, মহাক্না ঐখোয়গী সিনেমাগী লনদা খ্বাইদগী ফবা মশক অমা মহাক্কী মফমদা চেল্লি। মহাক্কীদমক হরাও তয়াম্বা ফোংদোকচরি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Waheeda Rehman on being conferred the Dadasaheb Phalke Lifetime Achievement Award
26 SEP 2023 6:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Waheeda Rehman on being conferred the Dadasaheb Phalke Lifetime Achievement Award.
Sharing a post on X by Union Minister of Information and Broadcasting, Shri Anurag Thakur, the Prime Minister said:
“Delighted that Waheeda Rehman Ji has been honored with the Dadasaheb Phalke Lifetime Achievement Award. Her journey in Indian cinema has left an indelible mark. A beacon of talent, dedication and grace, she embodies the best of our cinematic heritage. Congratulations to her.”