Prime Minister's Office
PM congratulates Neha Thakur for winning Silver medal in Girl's Dinghy - ILCA4 event
26 SEP 2023 6:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Neha Thakur for winning Silver medal in Girl's Dinghy - ILCA4 event at Asian Games.
In a X post, the Prime Minister said;
“A shining example of dedication and perseverance!
Neha Thakur has secured a Silver medal in Girl's Dinghy - ILCA4 event.
Her exceptional performance is a testament to her talent and hard work. Congratulations to her and best wishes for her future endeavours.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেহা থাকুরবু নুপীগী দিংঘি –আই.এল.সি.৪ ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে
26 SEP 2023 6:02PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেহা থাকুরবু এসিয়ন গেম্সতা নুপীগী দিংঘি –আই.এল.সি.৪ ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান লৌরকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
X কী পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"কত্থোকপা অমসুং খাঙবা কনবগী লংলবা খুদম অমা!
নেহা থাকুরনা নুপীগী দিংঘি আই.এল.সি.৪ ইভেন্ততা লুপাগী তক্মান অমা লৌরকখ্রে। মহাক্কী হৈথোই শিংথোইবা কয়া উৎখিবনা মহাক্কী তেলেন্ত অমসুং হোৎনবা কনবগী খুদম্নি। মহাক্কী মফমদা হরাওবা ফোংদোকচরি অমসুং তুংদা মায় পাকপদা ওইরসনু।"