প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা 10m এয়র রাইফল ইভেন্তদা শিংথানিঙাই ওইরবা ব্রোঞ্জ অমা ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা রামিতা জিন্দাল থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
24 SEP 2023 9:54PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপীগী(ইন্দিবিজুএল) 10m এয়র রাইফল ইভেন্তদা শিংথানিঙাই ওইরবা ব্রোঞ্জ অমা ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রামিতা জিন্দাল থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
রামিতাগী লেংদবা মীৎয়েং অমসুং মাইপাক্নিংবগী অপাম্বা অদু প্রধান মন্ত্রীনা পনখি অমসুং মহাক্না খল্লিবা শান্নবা অসিদা হেন্না মাইপাক্নবা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখি।

Prime Minister's Office
PM commends Ramita Jindal for a remarkable bronze in 10m Air Rifle event at Asian Games
24 SEP 2023 9:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister praised shooter Ramita Jindal for a remarkable bronze in 10m Air Rifle Women's (Individual) event at Asian Games 2022.
The Prime Minister noted Ramita's unshakable focus and desire to excel and wished her well for achieving greater heights in her chosen sport.