Prime Minister's Office
PM congratulates Babulal Yadav and Lekh Ram for clinching the Bronze in the Men's Coxless PairRowing event at Asian Games
24 SEP 2023 9:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra has expressed delight on continued success in rowing at Asian Games 2022.
Lauding Babulal Yadav and Lekh Ram for clinching the Bronze in the Men's Coxless PairRowing event at Asian Games 2022, PM Modi said "with your efforts and tireless determination, you have propelled the aspirations of many young Indians to the podium". The Prime Minister wished them well for their future endeavours.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা নুপাগী কোক্সলেস পিয়াররোইংদা ব্রোঞ্জ ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা বাবুলাল যাদব অমসুং লেখ রাম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
24 SEP 2023 9:52PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমস ২০২২দা রোইংদা মখা তানা মাইপাক্লকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অপেনবা ফোঙদোকখ্রে।
এসিয়ান গেমসতা নুপাগী কোক্সলেস পিয়াররোইংদা ব্রোঞ্জ ফংলকপদা বাবুলাল যাদব অমসুং লেখ রাম থাগৎপা ফোঙদোক্লদুনা, প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হায়খি “ অদোমগী হোৎনবশিং অমসুং চোকথবা নাইদনা খাংবা কনবনা, অদোম্না ভারতকী নহারোল কয়াগী থাজবশিং পোদিয়ম ফাওবা পুরে”। মখোয়গী তুংগী থবকশিং মাইপাক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা মখোয়গী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখি।