প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দ্বার্কা সেক্তর ২১দগী ‘য়সোভুমী দ্বার্কা সেক্তর ২৫’ ফাওবগী এয়রপোর্ত মেত্রো এক্সপ্রেস লাইন স্তেসন এক্সতেন্সন শঙ্গাখ্রে
17 SEP 2023 4:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি য়সোভুমী দ্বার্কা সেক্তর ২৫দা দ্বার্কা সেক্তর ২১দগী অনৌবা মেত্রো স্তেসন ‘য়সোভুমী দ্বার্কা সেক্তর ২৫’ ফাওবগী দিল্লী এয়রপোর্ত মেত্রো এক্সপ্রেস লাইন এক্সতেন্সন শঙ্গাখ্রে‍। অনৌবা মেত্রো স্তেসন অসিদা সবৱে অহুম লৈগনি – স্তেসন অসিগা একজিবিসন হোল, কনভেন্সন সেন্তর অমদি, সেন্ত্রেল এরেনা শম্নহনবা মিতর ৭৩৫ শাংবা সবৱে অমা; দ্বার্কা এক্সপ্রেসৱে ৱাংমদা লৈরিবা চঙফম/থোকফমগা শম্নহল্লিবা অতোপ্পা সবৱে অমা; অদুগা অহুমসুবসিনা মেত্রো স্তেসন অসিবু ‘য়সোভুমী’গী তুংদা শেমগৎলক্কদবা একজিবিসসন হোলগী চঙফমগা শম্নহল্লি‍।
দিল্লী মেত্রোনা এয়রপোর্ত এক্সপ্রেল লাইন্দা চেল্লিবা মেত্রো ত্রেনশিংগী মথৌ তৌবগা খোঙজেল পুংদা কিলোমিতর ৯০ দগী ১২০দা হেনগৎহন্দুনা খোঙচৎকী মতম তেনশিনহনগনি‍। ‘নই দিল্লী’দগী ‘য়সোভুমী দ্বার্কা সেক্তর ২৫’ ফাওবগী খোঙচৎ মিনৎ ২১ রোম চঙগনি‍।
প্রধান মন্ত্রী য়সোভুমী দ্বার্কা সেক্তর ২৫ মেত্রো স্তেসন্দা ধৌলা কৌন মেত্রো স্তেসনগী খুত্থাঙদা য়ৌরকখি‍।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“দিল্লী মেত্রোদা পুম্নমক মোমোন মিনোক তম্লে! পি.এম. নরেন্দ্র মোদীনা, য়সোভুমী কন্ভেন্সস সেন্তরগী ফেজ-১ শঙ্গানবগীদমক দ্বার্কাদা লাকপগী খোঙচত্তা তোঙান তোঙানবা শিন্ফমগী মীওইশিংগা ৱারী ৱাতায় শানখি‍।”
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখিবদা:
“দ্বার্কাগী হঙ্গৎ হন্দাগী নীংশিংনিংঙাই ওইরবা খোঙচৎ অমা, পুন্সিগী তোঙান তোঙানবা শিন্ফমদগী মীওইশিংনা খোঙচৎ অসিবু হেন্না মশক থোকহনখি‍।”

Prime Minister's Office
PM inaugurates extension of Airport Metro Express Line Station from Dwarka Sector 21 to ‘Yashobhoomi Dwarka Sector 25’
17 SEP 2023 4:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi inaugurated the extension of Delhi Airport Metro Express line from Dwarka Sector 21 to a new metro station ‘Yashobhoomi Dwarka Sector 25’ at Yashobhoomi Dwarka Sector 25 today. The new Metro Station will have three subways - a 735m long subway connecting the station to the Exhibition halls, Convention centre, and Central Arena; another connecting the entry/exit across Dwarka Expressway; while the third one connecting the Metro station to the foyer of the future Exhibition halls of ‘Yashobhoomi’.
Delhi Metro will also increase the operational speed of Metro trains on the Airport Express Line from 90 to 120 km/hr, thereby reducing the travel time. The journey from ‘New Delhi’ to ‘Yashobhoomi Dwarka Sector 25’ will take about 21 minutes.
The Prime Minister arrived at Yashobhoomi Dwarka Sector 25 Metro Station via metro from Dhaula Kuan Metro Station.
The Prime Minister’s Office posted on X:
“All smiles on the Delhi Metro! PM Narendra Modi interacted with people from various walks of life during his journey to Dwarka, to inaugurate Phase-1 of Yashobhoomi convention centre.”
The Prime Minister posted on X:
“A memorable Metro journey to Dwarka and back, made even more special by the amazing co-passengers from different walks of life.”