প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রকাশ পুর্বনা লাকপদা পি.এম.না য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
16 SEP 2023 1:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী গুরু গ্রন্থ সাহিবকী প্রকাশ পর্বনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“গুরু গ্রন্থ সাহিব অসি হোংবা লৈত্রববা লৌশিং অমসুং ঙমখৈ লৈত্রবা মীনুংশিগী লমজিং মৈরা অমা ওইনা লেপ্পি। মাগী ৱাহৈশিং, লাইগুম্লবা মতৌ, মতম অমসুং ঙমখৈশিং লান্না চৎলিবা অসিনা মীওই কয়াবু মীনুংশি, অমত্তা ওইবা অমসুং শান্তিগী লম্বীদা লমজিংলি। মসিনা ঐখোয়দা মীওইবা খুন্নাইগী খন্নবা, ইশাগী ওইজবা থীদনা শেবা তৌনবা, অমসুং পুন্সিগী লম খুদিংদা নুংশিননা লৈমিন্নবা ইথিল পীখি। শ্রী গুরু গ্রন্থ সাহিবকী প্রকাশ পর্বনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM conveys greetings on occasion of Parkash Purab
16 SEP 2023 1:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his greetings on occasion of Parkash Purab of the Sri Guru Granth Sahib.
The Prime Minister posted on X:
“Sri Guru Granth Sahib stands as a beacon of timeless wisdom and boundless compassion. Its verses, steeped in divinity, transcend time and boundaries, guiding millions towards a path of love, unity and peace. It inspires us to embrace humanity, cherish selfless service and seek harmony in every aspect of life. My greetings on the Parkash Purab of the Sri Guru Granth Sahib.”