প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হান্নগী সিঙ্গাপুরগী প্রধান মন্ত্রী লী কুৱান য়্যুগী 100শুবা মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
16 SEP 2023 2:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী সিঙ্গাপুরগী প্রধান মন্ত্রী লী কুৱান য়্যুগী 100শুবা মপোক কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“ঐহাক্না অথোইবা লী কুৱান য়্যুগী 100শুবা মহাক্কী মপোক কুমওনগী অখন্নবা থৌরমনা লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক্কী মীৎয়েং শান্না উবা ঙম্বা লুচিংবগী মতৌনা সিঙ্গাপুরদা অওনবা পুরকপদা মরু ওইবা থৌদাং লৌখি। মহাক্কী তুংদা থোকলক্কদবা উবা ঙম্বা অমসুং চোকথবা লৈতনা অফবা ফংহন্নবা হোৎনবা অসিনা মাগী অথোইবা মগুন তাকখি। মহাক্না তৌরম্বা থবক্না মালেম শিনবা থুংবদা লৈরিবা লুচিংবশিংদা মখা তানা ইথিল পীরি”।

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Former Prime Minister of Singapore Lee Kuan Yew on his 100th birth anniversary
16 SEP 2023 2:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Former Prime Minister of Singapore Lee Kuan Yew on his 100th birth anniversary.
The Prime Minister posted on X:
"My tributes to the great Lee Kuan Yew on the special occasion of his 100th birth anniversary. His visionary leadership played a key role in Singapore's transformation. His foresight and relentless pursuit of excellence are a testament to his personal greatness. His work continues to inspire leaders worldwide.”