Prime Minister's Office
PM acknowledges commitment by G20 countries to urgently accelerate actions to address environmental crises and challenges
16 SEP 2023 3:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged the commitment by G20 countries to urgently accelerate actions to address environmental crises and challenges, including climate change via an article by Union Minister of Environment, Forest & Climate Change, Shri Bhupender Yadav.
Sharing a post on X by Union Minister of Environment, Forest & Climate Change, Shri Bhupender Yadav, the Prime Minister said:
“Union Minister for Environment, Shri Bhupender Yadav elaborates that with the Delhi Declaration, the G20 countries have committed to ‘urgently accelerate’ actions to address environmental crises and challenges, including climate change.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অকোইবগী ফীভমদা খুদোংথিনীংঙাই ওইরক্লিবা অমসুং মসিগী শীংনবশিং অসি কোকহন্নবা খোঙথাংশিং লৌখৎপদা খোঙজেল য়াংশিনহন্নবা G20 লৈবাকশিংগী ফিরেপপু পি.এম.না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
16 SEP 2023 3:05PM by PIB Imphal
এনভাইর্নমেন্ত, ফোরেস্ত অমসুং ক্লাইমেৎ চেঞ্জকী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী ভুপেন্দ্র য়াদবকী আর্তিকল অমগী খুত্থাংদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ক্লাইমেৎ চেঞ্জ য়াওনা অকোইবগী ফীভমদা খুদোংথিনীংঙাই ওইরক্লিবা অমসুং শীংবশিং কোকহন্নবা খোঙথাংশিং খোঙজেল য়াংশিনহন্নবা G20 লৈবাকশিংগী ফিরেপপু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
Xতা এনভাইর্নমেন্ত, ফোরেস্ত অমসুং ক্লাইমেৎ চেঞ্জকী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী ভুপেন্দ্র য়াদবনা তৌখিবা পোস্ত অমা শিয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়:
“এনভাইর্নমেন্তগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী ভুপেন্দ্র য়াদবনা দেল্লী দেক্লেরেসনগা লোয়ননা G20 লৈবাকশিংনা ক্লাইমেৎ চেঞ্জ য়াওনা অকোইবগী ফীভমদা খুদোংথিনীংঙাই ওইরক্লিবা অমসুং শীংবশিং কোকহন্নবা খোঙথাংশিং ‘খোঙজেল য়াংশিনহন্নবা’ ফিরেপ লৌখি”।