Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to road mishap in Tirupathur, Tamil Nadu
Announces ex-gratia from PMNRF for the victims
11 SEP 2023 6:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to road mishap in Tirupathur, Tamil Nadu.
The Prime Minister also announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Saddened by the loss of lives due to a road mishap in Tirupathur, Tamil Nadu. Condolences to the bereaved families. I pray that the injured recover soon. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তমিল নাদুগী তিরুপথুরদা লম্বীগী খুদোংথীবা থৌদোক থোকপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী অৱাবা তারবশিংগীদমক এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
11 SEP 2023 6:13PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তমিল নাদুগী তিরুপথুরদা লম্বীগী খুদোংথীবা থৌদোক থোকপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লৈখিদ্রবশিংগী খ্বাইদগী নক্নবা মীওইদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোক অপন নংলবশিংগীদমক লুপা ৫০,০০০ গী এক্স গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
তমিল নাদুগী তিরুপথুরদা লম্বীগী খুদোংথীবা থৌদোক থোকপদা মীওই কয়া লৈখিদবদা থৱাই হকচাং য়াওনা নুংঙাইতবা পোকই। ইমুং মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঐহাক্না অশোকপশিংবুসু খোংলৈ থুনা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়না নিজরি। পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লৈখিদ্রবশিংগী খ্বাইদগী নক্নবা মীওইদা লুপা লাখ ২গী এক্স গ্রেসিয়া পীরগনি। অশোক অপন নংলবশিংগীদমক লুপা ৫০,০০০ পীগনি। প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”