Prime Minister's Office
Global Biofuels Alliance marks a watershed moment in our quest towards sustainability and clean energy: PM
09 SEP 2023 6:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has thanked member nations who have joined the Global Biofuels Alliance. He underlined that the launch of the Global Biofuels Alliance marks a watershed moment in the quest towards sustainability and clean energy.
Sharing a post on X by Union Minister of Petroleum and Energy, Shri Hardeep Puri, the Prime Minister said;
“The launch of the Global Biofuels Alliance marks a watershed moment in our quest towards sustainability and clean energy.
I thank the member nations who have joined this Alliance.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গ্লোবেল বাইওফুয়েল এল্লাইন্স অসি তুংকোইনা চৎনবা য়াবা অমসুং মৈখু থাংদবা ইনর্জিগী মাইকৈদা ঐখোয়না হোৎনবগী মরুওইবা তাঙ্কক অমনি: প্রধান মন্ত্রী
09 SEP 2023 6:49PM by PIB Imphal
গ্লোবেল বাইওফুয়েল এল্লাইন্স শরুক য়াবগীদমক প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা মেম্বর লৈবাকশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি গ্লোবেল বাইওফুয়েল এল্লাইন্স অসি তুংকোইনা চৎনবা য়াবা অমসুং মৈখু থাংদবা ইনর্জিগী মাইকৈদা ঐখোয়না হোৎনবগী মরুওইবা তাঙ্কক অমনি।
পেত্রোলিয়ম অমসুং ইনর্জিগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী হরদিপ সিংহ পুরিগী এক্সকী পোস্ত অমা সিয়ার তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
গ্লোবেল বাইওফুয়েল এল্লাইন্স হৌদোকপা অসি তুংকোইনা চৎনবা য়াবা অমসুং মৈখু থাংদবা ইনর্জিগী মাইকৈদা ঐখোয়না হোৎনবগী মরুওইবা তাঙ্কক অমনি।
এল্লাইন্স অসি শরুক য়াবগীদমক ঐনা মেম্বর লৈবাকশিং থাগৎপা ফোঙদোকচরি”।